måndag 12 oktober 2009





En liten vacker sommar bild med många minnen , älskade minnen  ;* ♥
Gårdagen var iaf heeelt underbar  med hunden , pappa och jag så klart ;* ,det var en trång väg  i skogen , sen skulle man gå på typ plankor i skogen nästan som "broar" Sen så när man hade gått ganska långt kom  man fram till ett bord , och då stannade vi och fikade lite , übeeer mysigt , sen så fortsatte man på en smaaaal smaaal väg sen som kom man fram till "broarna " igen , sen så var vägen så geggig så vi bestämmde oss för att dra tillbaka , men vi var iaf borta 3 och en halvtimme , sjuuukt kul ;*


Men att komma till vad jag gjort idag. Först i morse så fick jag gå upp halv 6 för att rasta hunden för att pappa jobbade natt och mamma skulle tvätta idag och göra massa annat så jag ville hjälpa henne , sen så åta jag frukost och fixa mig & drog till skolan , sen när skolan började så hade vi planering, skit tråkigt typ, sen så hade vi matte genomgång och jag fatta übbbeeerr mycket , haha , sen så vare rast och jag tiep chillade med Malin och Anniz ;) Sen så skulle vi in och då hade vi nta , tiep experiment och sånt men Nathalee och Julia . Sen typ mitt i allt skulle vi ta stelkrampspruta och jag och Nathalee gick upp till skolsyster så fick vi sprutan den känndes inte ett dugg , jag bah " Harru stuckit mig än ? " haha xd men alla bah tjatade om att det gjord ont .. hah . Sen så fortsatte vi med nta och sen så drog vi till maten , raggmunk var det , den var väll okej, satt med Malin sjukt länge i matsalen men ja xd haha . Then it was rast jag & Mailn snackade med Alexander & Emma trååååkigt ;)


Sen så drog vi in  och vi hade engelska , säger bara TRÅKIGT . And then it was eget arbete och jag hann ganska mycket . Sen så Skulle vi hem , ÄNTLIGEN <3 .


När jag var hemma drog jag ut med hunden och så fick han lite mens men sen vart han underbar ;*  
Sen så satt jag mig vid datan och hade kul kul med camilla på msn HAHAHA , bara hon vet vad jag menar hahahahhaha . ♥


Sen drog jag till Willy's och handlade med pappa haha kul . 
Och nu sitter jag och har kul med Camilla på msn , HAHAHHAHA 


det var allt för mig idag , kmr antagligen mer imorgon om jag hinner med det tror jag , ska till tandläkaren imorgon haha typ kl 4 tror jag . 


men...


Byebye bitches 


kram & kyss 
eennaporovic ;*  ♥ 

1 kommentarer:

Anonym sa...

fin bild enna nice dag!!

Skicka en kommentar

 

eennaporovic Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada